Smalt middagstips!

Tomatsoppa med spenat och persilja (0 proponints per portion)



1 förpackning med passerade tomater
1 burk hela champinjoner
1/2 röd paprika
1/2 gul lök
1 tsk sambal olek
1 köttbulljong tärning
salt & peppar
Babyspenat (färsk)
Persilja (färsk)
(lite vatten om du vill ha soppan tunnare)


Börja med att dela champinjonerna och paprikan i mindre bitar, hacka löken. Fräs detta i lite vatten tillsammans med köttbulljongen. Tillsätt de passerade tomaterna, kryddor & sambal olek. Låt småputtra i någon minut samtidigt som du hackar spenaten och persiljan. Häll ner persilja & spenat strax innan servering. Servera med knäckebröd eller annat bröd.

Jättegott och kalorisnålt.
Bra att äta de gånger då du ätit alldeles för mycket kakor en dag. Precis som jag gjort idag :)

Smaklig måltid!

Kommentera här: