Dags att tjäna lite pengar.

Fy fan. Jag mår så jävla illa. Det var dumt av mig att äta både chips, dipp & godis igår. I MÄNGDER! Så mycket så att jag höll på att spricka. Jag antar att jag får skylla mig själv för mitt illamående. Dock hoppas jag att det försvinner fram till dess att jag börjar jobba, 11.30-20.30. Money, Money, Money! :)


Jag och baby på det bästa nyåret ever! <3 Jag tror det var 2 år sen.

Ikväll blir det inte mer än något glas skumpa (om ens det) eftersom jag jobbar även imorgon. Tur att jag börjar 15.30 i alla fall. Det hade ju vart jävligt kul att festa, men jag får ta det i helgen istället! :)

På tal om något helt annat.. Jag fick precis mail av min lärare till kursen makt, vål och sociala livsvillkor som avslutades för hur länge som helst. Mailet var angående resultatet på tentan.
Från början fick vi höra från honom att han skulle skynda sig med att rätta tentan så att vi skulle ha några dagar innan jul på oss att rätta den ifall vi fått U. Men så vart det inte utan istället skulle vi få resultatet i mellandagarna. Men icke sa nicke.. i det sista mailet skrev han att expiditionen har semester så resultaten kommer på måndag.
Idiotiskt tycker jag!! Men det är väl bara att stå ut, inget mer att göra.

Jag skulle behöva sitta en liten stund med tentan jag har för tillfället innan jobbet, men det känns inte värt eftersom jag knappt skulle hinna sitta 1 h. Det hinner jag fan inte mycket på, inte på den tentan. Jag får sitta imorgon innan jobbet och på lördag. Förhoppningsvis kommer jag upp till ca 7 sidor på de dagarna. Eftersom jag tappat bort min SoL så måste jag läsa den lagen på nätet & det tar ännu mer tid.. men det får jag ta. Nästa vecka får jag sitta så mycket som möjligt för att närma mig slutspurten med den (vilket också blir svårast eftersom det är de svåra jag hoppar över nu).

Men men.. JAG SKA KLARA DEN!! Och gör jag det kommer jag att vara riktigt stolt över mig själv.