1 månad kvar.

Söndag idag. Jag brukar aldrig gilla söndagar men den här har vart bra. Jobbade till 14, promenerade hem, Krister mötte mig på vägen. Sen sov vi en stund & gud så skönt det var. Vi var nyss iväg & köte lite godis så det blir godis & film ikväll, tror jag. Sen blir det skärpning vad gäller att äta skit. Vill ju inte se ut som värsta fettot när vi är på beachen igen :p Tänk er, det är bara 1 månad kvar igen :) Jag längtar så förbannat. Sökte semester för det igår så ledig är jag ju garanterat då.

Lyckat.

Idag har vart en bra dag, både på jobbet & hemma :) Tiden gick skitsegt fram till 10.30 ungefär men efter det så rusade tiden iväg. Väl hemma så började vi med maten ganska så fort. Jag gjorde bara en sallad & Krister resten, min fining :) Maten vart hur god som helst & Kristers föräldrar verkade gilla det =) Efterrätten var god oxå!
Lyckat alltså! <3

Vi avslutade kvällen med en promenad. Skönt var det. Ganska behagligt väder för en kvällspromenad. Mys!
Nej, nu ska jag nog vara lite social här hemma. Mysa med min finaste fina! <3

Stånk & stön.

Jag & baby har stökat som fan idag. Eller inte stökat, slitit :p Vi har gått upp med en massa onödigt till vinden& sådär. Jävla trappor säger jag bara. Tur att man inte bor längre upp alltså. Det hade vart jobbigt att bära upp allt till lägenheten.
Krister lagar mat. Vi ska äta stuvade makaroner & korv. Krister fyller korven med lite grejer oxå, så det blir gott :)

Imorgon ska vi bjuda Kristers föräldrar på middag :) Det blir trevligt. Jag gillar dem skarpt. Härliga människor. Det blir vid 18 ungefär för jag jobbar till 14 eller 16. Jag jobbar på söndag oxå. Fyfan! Jag känner inte alls för det.

Var på förelänsing idag. Det verkar bli en rätt så jobbig kurs men ändå intressant. Känns som om det krävs en hel del plugga för & klara av kursen. Men det ska nog gå. Bara man vill så. Satt en stund på biblioteket & läste & antecknade en stund på dagen & det känns som att det kommer behövas mycket sådan tid nu i fortsättningen. Det blir bra sen när vi ses några i klassen & diskuterar oxå.

Nej, nu har jag annat för mig. Puss!