Snart boobs!

På riktigt, finns inget annat än bröst i huvudet på mig just nu. Mindre än 1 vecka kvar tills jag vaknar upp med något jag har saknat hela mitt liv, tuttaaaaaar! Lite smånervös är jag faktiskt... tänk om tuttarna blir alldeles för stora? helt sne? rippling i mängder? gaaaah! De kan iof inte bli värre än de är nu så ;)

7.45 på torsdag ska jag infinna mig på kliniken! aaaaah!Nära nu!!Imorgon dags att ringa och kolla vilken tid operationen blir! Tänka sig att tiden snart är inne. Jag är så ivrig så jag vill gråta! haha.

7 mil

På 6 dagar har jag sprungit och promenerat 7 mil. Det är fan inte dåligt. Har även kört lite styrka. Helt plötsligt kom motivationen och mitt jävlar anamma tillbaka och jag älskart! Det ska bli roligt att väga sig på lördag! Har det inte hänt så mkt på den fronten får hag försöka att strunta i det. Pluffsigheten börjar försvinna, sötsuget är nästintill bortblåst och kläderna börjar sitta bättre igen!

Imorse promenerade jag till jobbet. Tanken var att jag skulle promenera hem också men älsko stog och väntade med bilen utanför jobbet när jag slutade eftersom det regnade ♥ Trots regn fick det ändå bli en löprunda. Jag höll ett rätt lågt tempo men så är det ibland. Jag tog mig ut iaf som planerat ;)