En stor dag

Idag är en stor dag. Dagen då Amadeus äntligen passerat sin födelsevikt. 4504 gram vägde han idag och så är han hela 55 cm lång! + 3cm cm sedan han föddes!! Han har nästan gått upp 150 gram på TVÅ dagar! :D Glad mamma och pappa har ni här! Med andra ord verkar det som att det är mjölkproteinet som spökat. Magknipen har blivit MYCKET bättre sedan jag slutade. Med undantag för att jag igår råkade äta glass. Jag vet fasen inte vad jag & älsk tänkte på alltså... Jag kan ju alltid skylla på min amningshjärna men vad ska då älsk skylla på? Haha. Får väl helt enkelt tänka oss för mer i framtiden. Iaf så fick han återigen världens magknip efter det. Stackaren <3 Idag har knipen vart bättre igen. Så klart att de inte är helt borta, det tar ju ett tag för kroppen att rensa ut all mjölkprotein, men bättre är det. Jag ska alltså fortsätta med mjölkfri kost i ca 1 vecka och sen prova äta något med mjölk igen för att se hur hans mage reagerar.

Mage och vikt

2 veckor och 2 dagar har gått sedan förlossningen och jag har gått ner 14 kg (räknar att jag gick upp 25 +- något kg). Imorse vägde jag 66 kg. 11 kg kvar till startvikten och 13 till målvikten. Det är en lång väg tillbaka men jag är peppad. Framförallt längtar jag till jag kan börja träna!
Magen drar ihop sig otroligt bra tycker jag. Så stor som jag var trodde jag det skulle ta månader att vara där jag är idag, så jag är nöjd. Däremot ser bristningarna riktigt groteska ut, ugha. Men det är väl bara vänta och låta tiden utvisa hur pass bestående de är. Degig är den ju också, men det hoppas jag att en jävla massa plankor kan hjälpa till med sen :P
Visst är kroppen helt otrolig som klarar av att bära ett barn så länge och återhämta sig så snabbt sen? Jag VET att det tar väldigt många månder till innan min kropp är densamme som innan graviditeten. Men en vacker dag :) Sen hoppas jag verkligen att jag inte är dum nog att jag vill ha ett till barn senare, haha. Jag HATAR att vara gravid så jag hoppas verkligen att alla mina klagoinlägg kommer avskräcka mig. Dock VET jag att jag kommer att sakna att föda fram ett litet liv, det är ju så häftigt. Och jag kommer att sakna bebisgos, det är jag övertygad om.
Men som sagt.. vill inte vara gravid igen, aldrig mer. Ughaa!!