Pengar pengar pengar.

Nu var den här jobb helgen över. Härligt.
Något som är ännu mer härligt är att den här helgen gav storhelgserkättning utan att jag visste om det! 15,5 h storhelgeserkättning. Jeihoo. Det behövs i juni så jag tackar & tar emot.

På tal om att pengar behövs. Jag ska kolla lite på resor nu.
Puss.

Gnista för träning.

Jag har träningsvärk idag. Gud så skönt det känns. Jag har det i bröstet, ryggen & lite i magen samt i benen. Inte illa. Passet igår var sjukt roligt. Hon som höll i det var så otroligt glad & puschande. Jätte roligt. Jag börjar förstå nu varför jag tyckte det var så roligt för några år sedan att träna. I will keep up the good work.

Spänningen släpper.

Nu äntligen börjar all spänning släppa tror jag. Jag har gått & kännt mig stressad hela jävla dagen. HELT utan anledning. Skolan har blivit mitt liv så jag har helt glömt bort att jag faktiskt inte behöver plugga mer nu. Bara att gå till skolan imorgon, skriva ut uppsatsen & sen skicka in den. Sen NADA!!

På tal om något helt annat så åt jag sjukt god mat ikväll. Potatis, lök, morötter & paprika i ugnen & till det en korv som jag fyllde med jalapeno & så en klick keso med fetaoliv smak. MUMS! Rätt så billig i points också. Efter det åt jag glass. Pointssnål glass. Två kulor för 1,5 p. Inte illa.

Nu måste jag ut med hunden. Sen ska jag lägga mig & läsa.
Godnatt!