Räddaren i nöden!Min lilla snutta har hängt i tuttarna på mig konstant i 3 dygn.
Dag som natt. När hon väl släppt taget har hon vart nöjd i max 15 minuter & sen börjat SKRIKA igen. Idag provade vi nappen (efter att sköterskan på BVC sa att vi kunde göra det) och vipps så somnade snuttan. Hon tappade den en gång & började gnälla, men vi stoppade snällt tillbaka den & hon somnade om. Kan det verkligen vara våran räddning?

Jag antar att det här kommer att göra susen vad gäller svampen (torsk) som jag & Nova-Lee har lyckats få. Nu får ju tuttarna vila iaf lite mer. Hennes mun också. Hoppas hoppas hoppas att jag nu kan börja NJUTA av att vara mamma till världens finaste prinsessa (som förövrigt fyller hela 2 veckor idag, GRATTIS GUMMAN!!).

På BVC idag så visade det sig att lillsnutt har gått upp någonting över 130 gram sen sist hon vägdes för 8 dagar sedan. Det var visst lite lite. Men jag tänker att vår snutt är ju faktiskt ganska liten & kan väl inte gå upp lika mycket som en större bebis skulle ha gjort? Jag menar, hon skiter (flera ggr om dagen), kissar & spyr. Att hon dessutom har gått upp visar ju att hon får i sig mer än vad hon gör av med. Jag tänker inte oroa mig i onödan. Sjuksköterskan på BVC verkade lite smått efterbliven dessutom så jag väntar tills jag får träffa den riktiga barnsjuksköterskan innan jag oroar arslet av mig. Längden då? 1/2 cm plus sedan födseln (fortfarande svårt att mäta pga sätesförlossningen) och huvudet hade väl också plusat 1/2 cm har jag för mig.

Nej, nu ska jag försöka hinna läsa igenom kommentarer som vi fått på vår c uppsats. Hoppas lillskruttan låter mig göra det. Sen tänkte jag försöka amma lite innan jag tar en promenad med vagnen & Gizmo. Kanske vill även pappa med? (:

Jag håller vad jag lovar!

Nu har jag äntligen införskaffat mig ett måttband. Här kommer alltså veckans vikt, mått & magbilder (2 veckor efter förlossningen). Att magen ser ut som en deg är inget ni behöver informera om för det vet jag redan. Men det är min dotter värd! En vacker dag får jag tillbaka min slanka mage. Det är nu jag börjar min resa dit!

Veckans vikt är 65 kg (- 8 kg sen förlossningen)

Över bröst: 88 cm
Under bröst: 81,5 cm
Midja: 82 cm
Buk: 102 cm
Höft: 100 cm
Rumpa: 104 cm
Lår: 60 cm
Vad: 33 cm
Överarm: 30 cm

BMI: 24,2 = idealvikt, 26 och uppåt är övervikt.
Men jag vill ner till BMI 19 som jag hade innan graviditeten.


Hur skulle jag kunna hinna?

Jag har fortfarande inte köpt något måttband.. Det är inte lätt att hålla sina löften när man är nybliven förälder. Min lilla ängel här hemma vill ju gärna amma hela dagarna som jag nämde tidigare. Så det är bara att ställa upp och vara en mjölkstation. Så är det :) Vi får alltså se hur det blir med måtten imorgon. Men bild på magen & vikt får ni iaf! Och något recept. Förhoppningsvis kommer vi iväg på en långpromenad också.. Men det är lättare sagt än gjort.

SNUTTAN JUST PRECIS NU (: