Grekiskt!

Jag & baby åt på en grekisk restaurang idag. Atena! Fasen så gott det var. Vi tog en varsin 3 rätters middag för 99 kr st. Billigt som fan tycker jag. Grekisk sallad till förrätt, sovlaki till varmrätt & så var det någon smördegs grej till efterrätt. Baby fick min också i och med att jag inte äter sånt för tillfället. Sovlakin var sjukt god. Smakade om att man hade grillat i en grill, utomhus. Smaskens! :)Gå dit ni också & prova!

Såå glad!

Japp, jag är jätteglad. Tentan är inlämnad och jag själv är nöjd över den. Sen får vi väl se om U också är det. I hope so!
Dessutom så såg T att jag har gått ner i vikt. Inget gör väl en tjej gladare. Haha. Inte mig i alla fall.
Kristers sista paket kom idag oxå & det är skönt för då slipper jag att tänka på det. Iof så ska jag köpa en till sak till honom, men det gör jag nästa månad. Ett paket som han ska få direkt på morgonen. De tre paketen jag har till honom just nu är ändå huvudpaketen, så att säga!

Im happy, happy, happy! Yes i am..

Hoppas det håller i sig för just precis nu så älskar jag livet! :) & jag älskar mig själv.
Puss på er!

Tenta inlämning.

Idag blir det inlämning av tentan :) Det känns skönt. Vi får väl se hur det har gått, det känns iaf bra. Jag hade inte kunnat göra bättre ifrån mig känns det som.
Jag & T ska ses. Vi ska skriva ut tentorna ihop, sen lämna in dem, sen blir det mat! Gott. Jag undrar var vi ska äta, blir kanske hurtigs som vanligt?

Nåja.. Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det dusch.

By the way. Jag är färdig med mina julklappar! Första gången ever som jag har vart färdigt så tidigt tror jag.
Nej, nu ljög jag. Jag har ju ett paket kvar. Kanske 2.