Det sitter i huvudet

Idag har jag verkligen kommit på att sockersug för det mesta sitter i huvudet. Jag åt ju lchf godis igår och idag har jag vart nära att ta en bit igen. Men aldrig! Även om det är lchf godis så vill jag komma ifrån mitt beroende av sötsaker. Så klart man ska få ta sig någon godisbit ibland men man ska INTE behöva äta något varje dag. På julafton kommer jag att äta sött, men endast lchf sött. Ska inte heller äta någon julmat med mkt kolhydrater. Jag ska fan lyckas komma ifrån mina dåliga vanor nu. Jag vägrar vara beroende av något så dumt som socker och vetemjöl. Och dessutom vill jag såååå gärna komma ner till målvikt igen. Förr har ju målvikten vart 53 men nu vill jag inte ner mer än till 55. Vill inte se ut som en vandrande pinne med bröst ;)

Idag vabbar jag. Älsko har blivit magsjuk och gjort illa foten rätt rejält plus att nova-lee har feber. amadeus är överaktiv så älsk hade aldrig klarat av att ta hand om barnen själv idag.

När barnen vaknat ska jag stoppa ner de i vagnen och gå till affären och köpa lördagsgodis till de. Utöver det blir det bara innemys idag! ♡

Bygelbh

Idag köpte jag min första bygelbh sen jag förstorade brösten. Egentligen får jag inte använda bygel förrän jag vart på 3 månaders kollen, men jag tänker ha på typ julafton och så :) Storleken då? köpte en i 75DD men hade egentligen behövt en 70E men det fanns inte kvar. Det blir bra stöd ändå bara jag har på sista spännet! Det känns helt sjukt att titta på bhn och sen kunna ha på sig den! Från att inte ens ha fyllt en a kupa!! Jag är sååå glad!!Idag har jag även kört mitt första ordentliga och riktigt svettiga träningspass sen innan op. Blev crosstrainern och styrka i form av situps, benböj, bicepscurls och lite planka. Härligt!

Hur är det med vikten då? jag har verkligen vart inne i en svacka senaste månaderna och vägt omkring 62-63 kg om inte mer. Men igår när jag vägde mig så stog vågen på 59 kg! Tjohooooo! Tuttarna väger 1 kg också så det är ju som att jag skulle väga 58 i normala fall. Till bröllopet vill jag väga 55 så jag har ingen brådska men är supertaggad! Jag kör lchf igen och det känns superbra!

Idag har Nova-Lee och hag bakat lchf julgodis som jag smakat på. Smakade himla sött tycker jag! As gott! Men nu ska jag inte röra det förrän på julafton.

Livet leker och jag känner oerhörd lycka över att jag är jag. Att jag har min fina familj och fina vänner ♥snart 6 veckor

Brösten är på torsdag 6 veckor gamla och det känns bara ner ovh mer rätt att de sitter på plats. jag älskar de och kan inte sluta stirra på de! Jag har världens finaste bröst! örjan är kung!!!