Vecka 13.

Äntligen in i vecka 13!

Kulan har stannat till nu tycker jag. Den får gärna växa lite till så att man verkligen ser att det är en liten människa där inne, inte bara fett ;) Tror inte att jag har gått upp någe mer i vikt men har inte vägt mig. Tänkte göra det 1 gång i veckan för annars vet jag hur jag kommer att må. Torsdagar får bli den dagen eftersom jag  haft torsdagar som min vägardag innan.
Hur mår jag nu då? Både illamående och trötthet har faktiskt lagt sig lite. Framförallt illamåendet. Visst komemr det lite när jag är hungrig, men inget jag inte kan stå ut med. Tröttheten känns mycket bättre, men kanske är det för att jag vart ledig i 3 dagar och kunnat sova middag (minst 2 h) med Nova-Lee varje dag? Vi får se efter imorgon på jobbet ;) Humöret är fortfarande upp & ner, men lite mer hanterligt. Halsbrännan försvann för någon vecka sedan och hälsar bara på ibland. Jag svettas mer än vanligt och blir lättare varm när jag motionerar. Jag mår faktiskt förvånansvärt bra just nu! Men som sagt, vi får se imorgon efter jobbet.
Åååh, lycka! <3

Ut ska vi!

Imorse vaknade skruttan klockan 6. Väldigt roligt, eller inte. Men hon är ju inte "omställd" efter klockan än. Hoppas det blir bättre snart. Idag ska hon, Gizmo & jag hem till Tessa och Edvin och busa! Ska bli roligt. Innan dess ska jag & älsko ut & springa tillsammans. Ska bli djävuslkt skönt då jag inte vart ute sen i måndags eller tisdags. Tråkigt väder bara! Men skitsamma! Hoppas ni får en bra dag. Det ska vi ha <3


(En gladfis som gör en surfis)

Långpromenadsdags!

Underbart att vara ledig idag! När skruttan är färdig med sin knäckemacka så tar jag ut vilddjuren på en långpromenad. Det ser ut att vara så härligt väder ute! Tror nog till och med att jag tar en promenad till Årbyskogen faktiskt. När älsko gått upp ska jag ta mig en lite kortare löprunda också. Ikväll blir det middag på Akropolis med J och hennes två vänner! Ska bli roligt att komma iväg lite :) Jag gillar att få vara inräknad trots graviditet. Jag tror det blir en fantastiskt bra dag idag. Vad tror ni?
Nej, men nu gick jag!