HOPPLAHEJ!!

Jag är så uppspelt! Någonting helt fantastiskt håller på att hända.. Hur ska jag kunna sova?!?! Jag som börjar sju imorgon. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! :D :D :D

Sova kan jag göra när jag är död, eller något. Lägga mig i sängen och halvslumra kan jag ju göra i alla fall. NATTIPUSS!

Järnvärdet är lågt.

Allting såg bra ut idag hos BM förutom mitt järnvärde som är påväg neråt. Jag tror jag hade någonting på 120 på inskrivningen och nu hade jag 113 tror jag. Jag lovade att frossa i spenat, broccoli, persilja, kött & jordgubbar till nästa gång jag ska dit så att värdet ökar. Gör det inte det så måste jag börja med järntabletter! :( Jag vill inte det. Jag vill inte få svart bajs!! Jag fasar verkligen för det.. Klart jag börjar om jag verkligen måste, men jag ska försöka med att ändra kosten först och främst. Det är ju inga problem för mig eftersom jag ändå äter mycket grönsaker, bara det att jag är dålig på just de järnrika sakerna (ja förutom jordgubbar då).

Hjärtat slog 140 slag i minuten, precis som förra gången som jag var på koll. Det låter så vackert med hjärtljuden tycker jag. Idag lät det dessutom JÄTTEBRA! Tur det eftersom mamma min följde med för att lyssna! <3
Mitt blodsocker låg på 5,4 vilket var bra eftersom jag har ätit två muffins, en bulle, en kaka & lite lakrits idag. Blodtrycket låg bra också, men värdet kommer jag inte ihåg.


LillSkrutt, vi längtar efter dig!

Smalt middagstips!

Tomatsoppa med spenat och persilja (0 proponints per portion)1 förpackning med passerade tomater
1 burk hela champinjoner
1/2 röd paprika
1/2 gul lök
1 tsk sambal olek
1 köttbulljong tärning
salt & peppar
Babyspenat (färsk)
Persilja (färsk)
(lite vatten om du vill ha soppan tunnare)


Börja med att dela champinjonerna och paprikan i mindre bitar, hacka löken. Fräs detta i lite vatten tillsammans med köttbulljongen. Tillsätt de passerade tomaterna, kryddor & sambal olek. Låt småputtra i någon minut samtidigt som du hackar spenaten och persiljan. Häll ner persilja & spenat strax innan servering. Servera med knäckebröd eller annat bröd.

Jättegott och kalorisnålt.
Bra att äta de gånger då du ätit alldeles för mycket kakor en dag. Precis som jag gjort idag :)

Smaklig måltid!