personbästa

Kvällens crossfit bestod av en himla massa pullupps och frivändningar. Ett teknikpass var det. Vi fokuserade alltså på tekniken men trots detta gjorde jag ett PB på frivändningar. har tidigare fått upp 25 kg men idag fick jag upp 30, nästan 35! Oj vad glad jag är!!! vilan har gjort sitt så att säga :)

Vi avslutade med en 21-15-9 med frivändningar och burpees. men först skottkärran och avslutningsvis gå/springa fram och tillbaka till en vägg med en kettlebell i varje hand. jag använde bara stången som vikt (20kg) och 14 kg:s kettlebells.

Så Jävla jobbigt och kul pass!!!
imorgon blir det crosstrainer och lite tabatas. im back! nu i ett lugnare tempo dock!

övningskörning igen

Idag har jag vart iväg och övningskört. det gick jättebra! växlade till och från fyran, vände bilen när den breda raksträckan tog slut, körde på det riktiga körfältet och motorbromsade lite. det är mycket att tänka på men jag känner verkligen att jag utvecklas hela tiden och blir mindre och mindre rädd. Nästa gång ska vi köra på en mindre väg med lite trafik så att jag inte kan undgå mötande bilister samt bilar bakom mig. ska bli roligt och spännande! läskigt också så klart! men fan vad kul det här är. fattar inte att jag dragit ut på det så länge. Tjohoo!