personbästa

I lördags gjorde jag pb i marklyft, 70 kg :) såå roligt när man märker förbättring. Tjohoo! Efter det blev det ett par pass med anna: 21-15-9 med marklyft, stepup för mig och situps med 6 kgs boll. Medan den ena gjorde ex marklyft satt den andra på roddmaskinen. Skitkul pass!!! Jobbigt som fan men kul! :) dock blev jag snabbt dålig efter det. Kroppen värkte, jag frös och halsen ömmade. Jag tog mig ändå till jobbet eftersom jag tänkte att jag bara tagit ut mig för hårt på träningen. Men blev bara sämre under kvällen och fick gå från jobbet 30 mnuter tidigare. Idag var jag på vc och det visade sig att jag har halsfluss ;) amadeus var på barnkliniken igår för han var jättedålig, skrek i ett och hade svårt att äta, visade sig att han har halsfluss, stackars liten <3 var iaf därför jag bestämde mig för att träffa en läkare idag. Så nu är vi två i familjen som äter kåvepenin. Hoppas de andra två slipper!!! Är ju rätt så troligt att de också blivit smittade men man kan ju alltid hoppas <3

Dagens crossfit

Skitkul pass idag! Ett teknik pass. Själva passet bestod av:
100 singelhopp
5 pushpress (20 kg)
5 frontböj (20 kg)
Fem varv av detta. Alltså 500 singelhopp, 25 vardera av de andra. 9.40 minuter tog det. Förutom passet så körde vi ju teknik på alla dessa så jag vet inte alls hut mycket det blev av allt. Iaf så var det första gången efter graviditeten som jag hoppade hopprep och det gick ju super!! Lyckades till och med, med DU. Tjohooo!

Imorgon blir det löpning för min del! Ska bli skoj! ;)

uppe med tuppen

Barnen sover men jag är vaken. Lilla A vaknade 6.15 hungrig så det var bara att göra iordning ersättning. Jag är förvånad över att han sov hela natten då han vägrade äta igår kväll. Iaf så somnade han om efter maten. Jag vågar inte somna om för då kommer jag vara ännu tröttare sen när det är dags att gå upp.

Storskrutt ska till dagis idag i vanlig ordning, sen ska jag hem och duscha. Emelie kommer hit vid lunchtid. Sen kl 18 är det crossfit! Tjohoooo!