Plugg, jobb. pengar?

Snart är det dagsför skolan. Ska gå på halva föreläsningen & sen sätta mig med frågora. Får se hur det går. Jag hoppas så innerligt att det bara kan flyta på! JAg skulle behöva det nu.
Ikväll blir det jobb, vilket känns skittråkigt. Vem fan vill jobba kväll när det är sånt här kanon väder?
Nåjaa.. det blir ju lite pengar iaf. Skulle ha behövt jobba mer den här månaden, men jag har verkligen inte kunnat, har haft så mycket med pluggandet nu. Jag hoppas ändå jag klarar mig med de pengar jag får? :O Det måste jag ku göra.

Ska läsa blogg nu. Sen röra mig till bibblan.

Heippas!

Underbart!

Dagen har vart helt underbar =) Gick hem till mamma efter den korta stunden av pluggande & vi har vart ute sen dess. Ja, vi kom väl hem vid 19.30 tiden. Fan så härligt det har vart.
Vi började med att gå till affären & köpa rostbiff, tomater & potatissallad, sen satte vi oss ute & åt. Sen gick vi en sväng, sen åter till affären & köpte chips å sen satte vi oss på ett nytt ställe, sen hem hit & väckte Krister, SEN fick Cazzie bada! =) Hon är så söt för hon plockar upp as stora stenar ur vattnet, så att det bubblar i vattnet för att hon blåser ut luft ur nosen & sen skäller hon på stenen! Haha

 image234

FAN!

Fa oxå, jag har fastat med pluggadet. Jag kommer helt ekelt ite vidare!! Jag får panik. Jag hoppas att jag hittar någon att plugga med imorgon som ka hjälpa mig. Det står helt still.
Jag måste klara tentan, jag måste!!

Nej, nu ska jag ut i solen. här inne kan man ju inte vara.
Hejs!