hejdå sverige!

Nu ska vi strax lägga oss. Baby är kvar i duschen.. sen ska vi ut med soporna. Sen så.. jag sa nog läsa en stund & lär ju ha problems med att somna men vad gör det när jag kommer att vara på Kreta om mindre än 24 h? :)
jag känner mig nervös! :O Jag fattar inte riktigt varör.. men det är rätt så skönt.

Som ni förstår så kommer jag inte att blogga den veckan som jag är borta.. Men det tar jag igen sen! :P Med en massa bilder & skit.. =) Ja, man vill ju göra er lite avundsjuka såklart!

Nej.. nu ska jag läsa lite bloggar.. Vi hörs!

Ps. Förlåt bästis för att jag inte har svarat i telefon idag, har inte haft med mig den när vi vart ute & så.

PUSSPUSSPUSS!

Sakna mig inte för mycket! :P

Hår på mattan.

Det går framåt med städandet faktiskt. Har damsugit & donat men har nu tagit en paus. Vi ska strax till Grevgott men väntar på att R ska komma förbi först & hämta lite spel. Men när kommer hon? Hon skulle åka på en gång men det var ett tag sen hon ringde faktiskt. Nåja, hon kommer väl när hon kommer.

Baby åker med Moa vid 17. fasen vad jag kommer att sakna henne, min lilla prinsessa! <3
Men det är nog nyttigt för mig att vara ifrån henne ett tag, för det lär ju komma fler gånger.

Fasen, jag känner mig jävligt rastlös. Uppspelt.. åhåå, jag längtar.

Kära vänner!

Vet ni vad? Nu är det inte alls lång tid kvar! Imorgon bitti drar vi, vid ca 05.45 eller något sånt. Vi vill vara på Arlanda i tid. Planet går inte förrän 09.55 men vi vill hinna äta frulle o.s.v. MHM! :)

Jag måste till Grevgott idag, ska köpa snus & godis. Klarar mig ju absolut inte utan snus i en vecka. Dessutomblir det fint med godis på planet. Var ju kanske 1 månad sen jag kökade godis sist så nu är jag värd det :p
Måste även packa färdigt, damsuga, damma & torka golven. Krister åker iväg med Moa till E ikväll så hennes grejer måste också packas. Det är alltså full rulle idag. Men det är bra för då går dagen fort.

Jag & baby köpte Mousserande jordgubbsvin igår (köp inte) & satt på gården & spelade yatsy. Moa var också med, såklart :) Det var himla mysigt även om K var på lite små djävulskt humör :P efter spelandet gick vi ner till Time Out & tog en varsin öl, mer orkade vi inte. Vi var helt slut båda två.
Idag vaknade jag av mig själv ca 08.30 & kände mig utvilad! :O Härligt härligt.

På tal om något helt annat så klippte jag sönder ett par jeans till shorts igår, dem vart snygga :) Skönt.. då har jag ett par shorts till att ta med mig.
Nej, nu ska jag läsa bloggar. Sen? Ja, det vet ni ju redan! :p