Gravid Vecka 21

Vecka 21 idag! Andra halvan av graviditeten. Känner mer och mer rörelser även om det vissa dagar knappt känns alls. Men när det känns så känns det mer 😍 jag har inget nytt att tillägga.. är som vanligt svettigt, ont i fogarna och andfådd.  
 
Vagn är inköpt. Solblekt vagn. Men vi ska försöka färga den själva. Under 1000:- för både vagn samt babyskydd med isofix så det känns bra.
 
Igår efter jobbet köpte jag lite mer kläder till bebis 🙈 begagnat igen 👍
 
 
 
Sjuk är jag också. Har ju vart förkyld i över 1 vecka. Igår fick jag ont i axlar och nacke. Kände mig mer slut än vanligt. På kvällen trodde jag att jag hade fått tandvärk men det spred sig senare till kind och öga på vänster sida. Vaknade inatt av grotesk smärta och insåg att det var bihåleinflammation. Kunde inte sova för det gjorde så ont. Tog nässpray och alvedon och efter det kunde jag somna om. Har känts lite bättre idag men fortfarande djävulskt ont så får stanna hemma från jobbet imorgon med. Hoppas det släpper fort! 

BM besök.

Var på mvc idag. Fick prata lite kring mina rädslor kring förlossning. Har ju erfarenhet av både sätesförlossning och en jävligt snabb förlossning med rätt så stort barn. Vi gjorde upp en liten plan kring det så det känns skönt! Annars så är det ju häftigt att föda barn så jag hoppas jag får en bra upplevelse igen! 
 
Bm tyckte även jag skulle börja med järntabletter var tredje dag eftersom jag är så trött. 
 
Fick sen lyssna på bebishjärtat. Omkring 140 slag/minuten 💜
 
Ett nytt besök bokat om ca 4 veckor!  
Åh. Lilla bebis vad jag börjat längta efter dig! 

Gravid vecka 20

Har inte riktigt haft tid att blogga.. eller snarare ork. Har haft massor på jobbet men också hemma. Kalas för fina Novis som hunnit bli 6 år! Men också är Amadeus fortsatt sjuk. Oron är inte rolig 😢 Han var diarré fri i strax över 1 vecka men har haft febertoppar på kvällarna och nu är även diarrén tillbaka. Fattar inte vad det är... 
 
Iaf är jag nu inne i vecka 20 av graviditeten. Halva tiden har gått. Jag känner mig TUNG och trött. Orörlig. Har foglossning och har även svårt att känna av rörelser i magen. Dagen efter vi gått in i vecka 19 kände tom krister utanpå när bebis rörde sig men sen har det vart lugnt. Var lite mer igår men nu ligger bebis på nåt annat sätt igen. Längtar till jag känner tydligare! 
Anfådd är jag också... men egentligen ska jag nog inte klaga så mycket. Vet ju att det kommer att bli värre 🙈 
Imorgon eller på tisdag har jag tid hos barnmorska. Känns kul att det händer något. 
 
 
Hittade dessa kläder på loppis igår. 125:- 👍 som hittat. Jättefint skick på alltihop. Köpte även en bilbarnstol med isofix och ett skötunderlägg. Allt som allt gick det på 325 spänn. Babyskyddet är 7 år 2018 så det är inte "för gammalt" heller. 
Vi har hittar en vagn på blocket också för 700:- som babyskyddet går att fästa på så finns den kvar köper vi nog den också. Snacka om klipp. Egentligen skulle vi nog vilja ha en annan vagn men känns onödigt att slänga ut 10 000 tals kronor för en vagn. Men vi får se hur vi gör. 
 
Jahapp. Det var väl allt för nu. Hej!