Löpningen gick bra!

Jag glömde ju berätta för er hur det gick med löpningen igår! Det gick bra! Sprang både fram & tillbaka från jobbet. Hemvägen var tuff efter en hel arbetsdag, men det gick! Ca 1,3 mil allt som allt. Det har jag ju sprungit på ett streck en gång, men det här var tuffare, haha. Kanske är det för att vägen är så jävla backig. Sånna där envisa långdragna backar, ni vet? Iaf så mår tån mycket bättre, men visst blev den ansträngd och lite mer svullen igen, så nu får jag vila från löpning iaf idag & köra på en långpromenad istället. Imorgon springer jag nog & även på lördag eller söndag! Tjohooo! I helgen ska jag springa med söta Tessa så det ska bli lite extra kul! :)

Nej, nu ska jag se om skruttan vill sova. Lilla sjukling <3

Jag hoppas verkligen inte.

Vilken natt... en helt sjuk natt. Nova-Lee kom i säng vid 20 tiden, alltså lite senare än vanligt då världens bästa bror var & hälsade på! <3 Hon hann inte sova länge innan hon vaknade och var så ledsen, så ledsen. Jaha, förstoppning igen... andra dagen på raken. Det var bara att ge microlax IGEN.. och då kom alla gaser och bajset- pangboff! Hon var fortfarande inte nöjd efter det och nästan började att rinna som fan.. samtidigt var hon helt speedad (överaktiv). Det var bara att ta upp henne och låta henne leka (KLOCKAN 23 PÅ KVÄLLEN!!!!), hon kröp, hon pratade och hon var helvild. Detta samtidigt som nästan aldrig slutade rinna. In med koksalt i borrarna och suga med näsugen- hysterisk unge som började kräkas slemboll igen. Lite svårigheter med andingen under hela kvällen var det också. Samma symtom som hon haft med sin mjölkallergi, alltså förstoppning, snorig & överaktiv. Men vi är helt säkra på att hon inte fått i sig mjölk... kan det istället ha utvecklats även en sojaproteinallergi? Det är ju vanligt att komjölksallergiker även blir allergiska mot soja. Jag hoppas innerligt att det "bara" är en jävligt stor förkylning. Det var ju några av barnen som kom i måndags som var förkylda så det vore ju inte så konstigt. Men varför skulle hon bli förstoppad av det? Och den där typsika överaktiviteten?


Jag hoppas hoppas hoppas på förkylning!! Om man nu får säga så!

Nytt i garderoben till mig.Lite dålig bild men skitsamma. Klänningen är verkligen asfint veckad och kjolens färger är en snygg kombo. Vi får se vilket av plaggen jag väljer att ha på kryssningen. Det lutar åt kjolen då klänningen känns lite väl "sexig" för en kryssning med jobbet. Haha. Passar kanske bättre på en utekväll med älsko! Men som sagt, vi får se! Bra pris var det iaf, 99:- för kjolen & 199:- för klänningen, på Gina såklart.