Dagens Nova-Lee & mama.

Skratta er inte rödögda nu pga mitt röda fejs. Trots mildison vill inte det röda lägga sig. Fast något bättre än igår är det. Visserligen får vi se om det försämras igen nu när jag försökt slänga på ett fejs. Vill ju se någolunda ut på jobbet när det är nyår. Men som sagt. Vi får se! Nova-Lee är helt gudomlig i sin kjol & sina skor :)

Sötaste ungen i stan & så en kräftmamma i vecka 20+4.

nyårsafton.

Jaha, idag var det nyårsafton då. Jag börjar jobbet klockan 14 och ska jobba till 21.30. Börjar 07 imorgon också ;) Så mycket har jag till liv :P Nej, men jag valde att ha det så. Det blir extra mycket pengar och det tackar jag för! Jag ska vara duktig och ta mig en promenad till jobbet idag. Behöver frisk luft & ibland är det skönt att slippa släpa med sin vagnen och hunden. Promenaden blir lite effektivare då, känns det som.

Nova-Lee är iaf lite nyårsfin idag. Hon har fått på sig en jätetfin grå kjol och hennes lackskor. Tyvärr kan jag inte visa bild för kameran dog precis. Söt som socker är hon iaf, som vanligt ;) Själv ser jag minst lika tattig ut som annars, haha. Jag har ju inga fina kläder att ta på mig längre och alla mammakläder kostar ju skjortan. Då får jag stå ut med att se ut som fan istället.
Nej, nu ska jag klä på mig och mina vilddjur och ta en kortare promenad. Hunden behöver kisselissa.  puss på er!
och gott nytt år!!