Så nöjd!

Åh. Jag är så nöjd med kvällens löprunda. Tanken med passet var bara att ta mig runt 5 km utan att känna mig helt död. Flåset kändes bra och jag kände mig stark! Jag hade vart nöjd med en kilometertid på 5.20 men det blev 5.09. Fan vad bra jag är! Nu efteråt känns det som tusan i benen men under löpningen kändes det så himla bra. Det var ROLIGT ikväll! Jag har inte vart ute många gånger den här säsongen men har redan en så pass bra tid för att vara jag. Nu känns det inte omöjligt att klara Å-varvet på 50 minuter! Fan vad peppad jag är!!! 👊💪
 
 

Freddy wrup

Jag har beställt nya byxor. Byxor som ska framhäva rumpan ;) Har läst att storlekarna är lite tokiga på dem så de kommer nog vara för små. Men det gör inget. Då motiveras jag bara ännu mer att fortsätta kämpa på! Stefan, min coach, är på g att göra ett nytt träningsschema för mig. Känns kul! Men jag känner på mig att det kommer att vara riktigt tufft. 
Jag måste försöka få in löpningen mer nu. Börjar känna mig stressad inför å varvet. Men jag har så svårt att hinna med när jag och krister jobbar om varann hela tiden. Egentligen har jag vilodag idag men jag funderar på att ta mig ut på en 5 km:s runda ikväll för Stefan vill veta min tid på den. Dessutom känner jag mig faktiskt lite sugen på löpning! 
 
 
 

besviken

Nova-Lee är magsjuk här hemma så jag fick lov att väga mig idag. Kommer ju garanterat bli smittad och då är det ju ingen mening att kolla på vågen. 
Iaf... bara 0.4 kg minus. Nere på 62.9 kg nu. Jag är såååå besviken. Känner mig lite svullen dock, brukar bli svullen när  jag tränat sent på kvällen och det gjorde jag igår. Märker ju mycket på kroppen... men vågen håller liksom inte med mig. Försöker att inte påverkad av vikten men fasen vad svårt det är. Helt plötsligt känner jag mig som en heffaklump igen.