Bebisrummet.

Liten sneakpeak på bebisrummet. Än är det ju inte färdigt. Ovanför skötbordet ska det t.ex. monteras upp en vägglampa. Sen ska en grodförvaringsgrej upp på väggen, samt lite hyllor.

Varje gång jag kikar in i rummet så fylls mitt hjärta av värme och kärlek. Gud vad jag längtar efter mitt & Kristers mirakel. Jag undrar när det är dags för dig att komma ut till stora världen?

Inget mer slem :/

God morgon! Här har det inte hänt mycket på slemfronten alls. Jag vet ju att det jag såg igår var slem, men nu kommer det absolut ingenting mer. Fan vad tråkigt. Förhoppningsvis kommer det att komma mer under dagen, men det verkar ju inte som det.

Jag ska strax iväg med gulleGizmo till veteriänären, han ska vaccineras. Utöver det så har jag nog ingenting inplanerat för dagen.. Eller jo, damsuga var det ja! Sen ska jag försöka att packa upp de sista lådorna här hemma. Sen skulle jag ju vilja få upp iaf en lampa i barnrummet, men vi får se om Krister har tid att hjälpa mig.

På tal om Krister så måste jag väcka honom nu, så att vi kommer iväg någon gång. Puss på er!

Slemproppen håller på att lossna?

Hörreni? Nu vart jag på bättre humör. Varför? För jag tror att en liten bit av slemproppen har lossnat. Efter långpromenaden på 50 minuter så satte jag mig på toaletten & visst låg det något slemmigt där i min trosa. Inget blod eller så utan endast lite slem. Sen vet jag ju att det kan dröja veckor innan förlossningen sätter igång men det kan även dröja dagar. Vi får se =) Jag hoppas innerligt att vi snart får träffa vår lilla kotte! <3 Eller det vet jag ju att vi får, men jag hoppas att det är kortare tid till dess än vad jag har väntat mig.

På tal om det här med slemproppen, hur har den sett ut för er? Jag vill ha ALLA äckliga detaljer. Haha.