Kan vi skippa?

Jag har precis promenerat med min lilla hund i rask takt i 35 minuter. Det var skönt! :) Jag skickade sms till E samtidigt och frågade om vi kunde skippa vår pluggdejt idag men har inte fått svar av henne än. Jag hoppas verkligen det för jag vill bara hoppa in i duschen & sen laga middag & ta det lugnt innan träningen. Till middag tänkte jag laga kyckling med ris, currysås & brysselkål. Gud vad sugen jag är på det!

Sen tänkte jag att jag kunde ta tag i pluggandet imorgon innan jag ska iväg & klippa mig. Jag behöver kolla upp vilket urval vi har att välja på så att vi snart kan höra av oss till det företag som vi får fram genom ett slumpmässigt urval. Dessutom måste jag leta lite till efter artiklar som skulle kunna passa till vår studie. Det är bättre att ha för många än att ha för fö att välja på, enligt mig!

Nåja. Nu ska jag vänta på ett svar från Elena! Sen förhoppningsvis hoppa in i duschen! :)

Vikt är jobbigt trots graviditet.

God morgon världen!
Snart ska baby & jag på husvisning :) Det är så himla roligt tycker jag. Huset vi har kollat på, på söder ligger ju egentligen bättre, men det är bra att kolla ordentligt innan man börjar buda. Det huset vi ska kolla på idag är nog inte riktigt lika mycket att fixa med & har kakelugn men vi får se vad vi tycker när vi sett det.

Ikväll tänkte jag gå på ett baspass! (BASPASS FOR FUCK SAKE!!). Jag har kommit underfund med att jag inte kan träna i högre tempo än så om jag vill skippa smärta i becken & rumpa. Det är ju i alla fall bättre än att inte röra sig alls, eller hur? Inom några veckor tänker jag ändå hoppa över till simning helt & hållet (blandat med vattengympa) och självklart kommer jag att fortsätta med promenaderna så länge som det går!
Nu har jag dessutom bestämt mig för att hålla mig ifrån sötsakerna fram till dess att vi åker utomlands (alltså 13 dagar, det borde ju för fan gå). Jag har redan gått upp 4 kg & vill helst inte gå upp mer förän vi kommer utomlands. Där kan jag få gå upp 2 kg. Haha. När jag har gått upp dessa 6 kg är jag uppe på 60 kg, det var länge sen jag låg där. Jag måste erkänna att det känns jobbigt men jag förstår ju ändå varför jag går upp. Dock vill jag absolut inte skylla mina moffardagar (och mitt extrafett) på bebisen eftersom det finns folk som faktiskt bara går upp ca 10 kg (och mindre) när de är gravida. Jag vill absolut inte gå upp mer än 15 kg men är rädd för att den gränsen kommer att spräckas om jag äter som jag gör nu. Alltså, skärpning Carro!

Nej, nu en liten promenad med doggy!

Andevärlden.

Siancen var superbra!! Den var rolig. Att blanda in humor på precis rätt sätt i något allvarligt är precis rätt tycker jag! Nästa gång jag träffar Pehr Trollsveden så hoppas jag att det är för en privat-sittning. Förutom en privat-sittning så skulle jag även vilja gå på någon healing. Andevärlden är riktigt intressant tycker jag, även om den skrämmer mig också. Det kommer i alla fall bli mer av den varan för min del.

Tack mamma för ett underbart sällskap! <3 Jag älskar dig så mycket.