Dags att tjäna lite pengar.

Fy fan. Jag mår så jävla illa. Det var dumt av mig att äta både chips, dipp & godis igår. I MÄNGDER! Så mycket så att jag höll på att spricka. Jag antar att jag får skylla mig själv för mitt illamående. Dock hoppas jag att det försvinner fram till dess att jag börjar jobba, 11.30-20.30. Money, Money, Money! :)


Jag och baby på det bästa nyåret ever! <3 Jag tror det var 2 år sen.

Ikväll blir det inte mer än något glas skumpa (om ens det) eftersom jag jobbar även imorgon. Tur att jag börjar 15.30 i alla fall. Det hade ju vart jävligt kul att festa, men jag får ta det i helgen istället! :)

På tal om något helt annat.. Jag fick precis mail av min lärare till kursen makt, vål och sociala livsvillkor som avslutades för hur länge som helst. Mailet var angående resultatet på tentan.
Från början fick vi höra från honom att han skulle skynda sig med att rätta tentan så att vi skulle ha några dagar innan jul på oss att rätta den ifall vi fått U. Men så vart det inte utan istället skulle vi få resultatet i mellandagarna. Men icke sa nicke.. i det sista mailet skrev han att expiditionen har semester så resultaten kommer på måndag.
Idiotiskt tycker jag!! Men det är väl bara att stå ut, inget mer att göra.

Jag skulle behöva sitta en liten stund med tentan jag har för tillfället innan jobbet, men det känns inte värt eftersom jag knappt skulle hinna sitta 1 h. Det hinner jag fan inte mycket på, inte på den tentan. Jag får sitta imorgon innan jobbet och på lördag. Förhoppningsvis kommer jag upp till ca 7 sidor på de dagarna. Eftersom jag tappat bort min SoL så måste jag läsa den lagen på nätet & det tar ännu mer tid.. men det får jag ta. Nästa vecka får jag sitta så mycket som möjligt för att närma mig slutspurten med den (vilket också blir svårast eftersom det är de svåra jag hoppar över nu).

Men men.. JAG SKA KLARA DEN!! Och gör jag det kommer jag att vara riktigt stolt över mig själv.

En bra dag idag.

Jaha, då var den här dagen snart slut. Det har vart en ganska bra dag faktiskt. Det började ju som jag tidigare nämnde med plugg. Har fått ihop ytterligare 1 sida utan någon större ansträngning (alltså kommer det att gå att fylla ut sidan mycket). Efter dejten i skolan träffade jag upp M för en fika. Hur trevligt som helst! :) Vi hade ganska mycket att prata om eftersom vi inte träffat varandra på LÄNGE!! När M sedan lännat mig gick jag in på Gina och köpte nya leggings, trosor & "strumpbyxleggings" med mönster. Väl hemma igen så har jag inte gjort alls mycket förutom att skriva in lite till i tentan och ätit. Jag har haft stora funderingar på att gå iväg till Godisland och köpa godis. Tur att jag har baby som fick mig att vilja hålla mig till helgen då vi kan äta tillsammans.

På tal om helgen så blir det nog utgång då. Med Elena! :) Jag är riktigt sugen på att göra mig fin & gå ut och dansa mig svettig. På nyår kan jag inte dricka speciellt mycket eftersom jag jobbar kvällen efter och aldrig vet hur bakis jag kommer att bli. Helgen passar alltså bättre för mig. Hoppas bara inte att E ångrar sig.

Nej, nu ska jag väl se lite på TV innan jag tar ut lillkillen på sista rundan. Sen en dusch & sängen. GUD SÅ SKÖNT!

Nattipuss! <3

Det skaver så inåt!

Helvetes jävla skitlins! Den vänstra linser skaver så inåt helvete i ögat. Tårarna bara sprutar ut! Det måste sitta någonting där som jag inte ser. För linserna är INTE gamla. Bytte för kanske en vecka sedan. Förhoppningsvis ordnar det till sig snart för det är dags för en dejt med några klasskompisar klockan tio. Vi ska gå igenom tentan lite för att göra den enklare för allihop (eftersom den är skitsvår). Efter dejten med mina kära klasskompisar ska jag kanske träffa upp en gammal vän till mig och ta en fika. Hur kul som helst eftersom det var år & dagar sedan jag träffade henne sist. Måste dock hinna hem i mellan för att lämna böcker och ta ut hunden. Men det ska nog gå att ordna.Hörs senare!