Gravid vecka 25!

60% av graviditeten är avklarad och det känns himla skönt. Känns härligt att veta att jag nu är i den sista halvan av graviditeten. 16 veckor kvar till beräknad dag. Hoppas tiden går fort! 
Jag är inne i en riktigt trött period. Skulle vara skönt att sova typ jämt 😅 Känner mig också väldigt känslofylld. Har lätt till gråt och frustration. 
Foglossningen sitter i än. 
Jag och Krister var på mvc igår. Vi fick lyssna på hjärtat som slår omkring 140 slag i minuten som sist. Sf måttet låg på 24.5 cm, vilket var precis över medel. Jag tippar på en unge på över 4 kg även denna gång. Jag kommer att få göra extra ul i vecka 36 och vecka 38 för att säkerställa att bebis ligger med huvudet neråt eftersom Nova-Lee kom i säte. Vi kommer då också att försöka viktuppskatta herrn. 
Blodsocker och blodtryck såg bra ut. Vet inte vilka siffror det var på det, bara att det såg bra ut. 
Barnmorskan tyckte dock att jag skulle försöka ta det mer lugnt då jag känt av en del onda sammandragningar. Hon ville också att jag skulle börja ta järntablett varje dag då jag upplevt flimmer i synen. Hon sa att det kunde bero på lågt järnvärde. Järnvärdet ska kollas på nästa besök 24/11. 
 
 
Hur går det med övningskörningen då? Känns som jag gör framsteg varje gång jag kör. Börjar förstå mig på bilen mer och är inte lika rädd för andra bilar. Känns som att jag snart måste våga mig på att köra vid fler bilar. Och jag måste snart boka in mig på en lektion på körskolan. Då får krister följa med så att han får höra vad körläraren säger. Jag känner mig fortfarande peppad och ser fram emot att få körkort! För jag ska fixa det! 
 

Gravid vecka 24

Ny vecka igen! Vecka 24. Om barnet skulle födas nu finns en chans för överlevnad. Känns helkonstigt att bebisen är såpass utvecklad att han skulle kunna överleva utanför min kropp. Jag hoppas såklart att han stannar många veckor till! 💜
Hur mår jag nu då? Rent psykiskt bättre än på länge. Känner mig gladare och lite piggare 😃 Vet inte om det är för att vi har haft lite lugnare på jobbet eller om det bara är en piggare period. 
Kroppsligt då? Inte 100 så att säga. Vidrig foglossning, sammandragningar och magont med svullnad. 
Vägde mig ikväll också. 11 kg plus redan. Ja 10 kanske om jag går på morgonvikt som jag annars gör. 10 kg!!! Och då var jag ju inte smal innan graviditeten!!! Nu är det slutsvullat. Uäk. Inte konstigt jag känner mig som en gris 😅
 
 
En positiv och rolig sak! Nu syns bebisens sparkar utanpå magen 💜 och känns riktigt mycket också! 😍😍 när Krister såg det blev han så glad så jag nästan började gråta! 
 
Åh vad jag längtar till vi får träffa honom, våran son 💜
 

Övningskörning.

Övningskörningen blev av 3 gånger den här veckan.  Gick bättre för varje gång 👍 var på en stor parkering varje gång. Känns jättebra att börja så. Dessutom så kunde ju barnen vara med eftersom det varken gick speciellt fort eller fanns mycket att krocka med 😂 Nästa vecka ska vi köra Tis, ons, tors. Då ska vi köra i vilsta industriområde. Känns läskigt men ska nog gå bra det med 👍Jag känner mig pepp inför det här! Känner mig mer än redo att äntligen klara av det här!!! Jag SKA klara det!
 
Idag har jag och barnen städat. Behöver fortsätta senare. Men jag är så trött! Fattar faktiskt inte varför. Igår sov jag middag i typ 1.5 h och sen somnade jag runt 21 kanske 😂 och sen upp imorse vid 7.40. Ändå är jag heeelt ihjäl. Har lovat barnen en promenad till affären för att köpa lördagsgodis. Hoppas friska luften gör mig piggare.