Så skönt!!!

Idag efter jobbet och en sväng på Tuna Park så skjutsade jag & älsko lillprinsessan till sin morfar och stack till Årbyskogen på en runda. För min del blev det 7,5 km och fan så skönt det var!! Det fick bli ett lugnt tempo för min del då jag fortfarande känner av lite av förkylningen. Känner mig förövrigt inte i min bästa form, men det får jag stå ut med. Kroppen kommer nog snart igång igen! Det var iaf helt underbart att springa igen & jag längtar redan till på Lördag då jag ska ut på en runda igen (: Då får det nog bli en ganska tidig runda för sen ska vi på kalas. Världens bästa Leah fyller 1 år idag men ska firas då! <3 Hurra hurra hurra!!


(Fortfarande rödflammig efter passet)

Nu väntar jag på att sötskruttan ska vakna så hon kan få lite mat. Sen blir det nog en kortare PW så att hunden får rastas och sen ÄNTLIGEN ska jag få äta älskos panerade rödspättafiléer med potatis, kall sås, ärtor & sallad! MUMS MUMS MUMS!! Som jag längtat!

Hälsa.

Det blev ett medelpass idag! Tjoho! Så jäkla skönt att röra på fläsket! Har även vart på en 50 minuters PW med prins G. Nu väntar jag på att älsk ska bli färdig med maten eftersom jag är VRÅLHUNGRIG! Det blir hemmagjorda köttbullar med pasta & tsatziki. SMARRIGT VÄRRE!! Jag ska ha en pasta sallad till för att dryga ut men ändå ha mindre pasta. Hur gott? Snålsaften rinner redan här hörreni!!

Nej, nu måste jag hålla busungen sysselsatt. Hon blir så tjurig annars!

Äntligen!

Äntligen har jag fått vara iväg på den första löprundan på över 1 vecka!! Typ 1,5 veckor kanske! Det blev bara en 5,6 km:are, men det räckte gott & väl då andningen var hur tung som helst. Jag antar att kondisen redan försämrats och att den lilla förkylningen jag har kvar gjorde sitt. Skönt som fan var det iaf! På Torsdag blir det en sväng igen! TJOHOOOOOOO!!! Något mindre trevligt på rundan var att jag snubblade och ramlade omkull. Har fått skrapsår på händerna, armbågen & på ena knäet. Och ett blåmärke på låret! Aj som fan! Blev så rädd så jag fällde en tår, haha. Men älsko tittade till mig & sen sprang vi vidare ;)

Imorgon funderar jag på ett medelpass. Är så sjukt taggad!! Helst skulle jag vilja gå på något afro-dans pass, men de verkar inte gå längre :( Medel får det bli då!

Älskade träning! <3