Min bästis!

Idag har världens bästa Jenny & Linnéa vart här! Även om vi inte gör annat än att bara hänger så är det lika underbart varje gång. Det finns ingen bättre människa än Jenny! <3 Vi har haft våra riktiga bråk men alltid hittat tillbaka till varandra & blivit ännu tightare vänner. Och det är SÅ det ska vara. Man måste kunna ha olika åsikter & man måste få bli sur på varandra. Men så länge man hittar tillbaka till varandra så handlar det om riktig vänskap! Vänskap som man inte kan hitta vart som helst..

På lördag åker vi två galenpannor på kryssning & det ska bli helt underbart.
Jag tror vi kommer ha sjukt kul även om det visar sig att det bara är pensionärer på båten. Ingen människa är så rolig som Jenny. Oavsett hur dåligt eller bra man mår så kan hon få en att skratta så man tappar andan!

Oj, vad jag älskar dig bästis!!!!

Nova-Lee på filmJävligt kass bild eftersom vi filmade med Kristers mobil. Men det är iaf en film på sötnosen från igår. Lite kinkig & så, precis som det ska vara när man är lite krasslig.

På tal om krasslig så mår hon sämre idag. Nu till kvällen har hostan blivit väldigt jobbig & så kommer det snorbubblor ur näsan. Hon vaknar hela tiden av sin hosta, stackars lilla prinsessan! <3

Lite mer Nova-Lee

Som ni ser så är hon inte speciellt glad på någon av bilderna. Stackaren för värre & värre slemhosta hela tiden. Då & då kommer det upp lite slemspyor. Aptiteten är inte alls på topp som igår utan snarare tvärtom. Dessutom har hon sovit 2 LÅNGA tupplurer idag på över 1 h. Jag passade på att sova en av tupplurerna med henne.

Hoppas hon snart blir frisk min lilla prinsessbakelse! <3