Nova-Lee 4 år!

Den 16/9 blev min stora lilla tjej 4 år. Tiden har gått alldeles för fort. Tänk vilka avtryck hon gjort på dessa år och oj vad hon berikat mitt liv. Varje dag är inte jätte enkel och jag tvivlar ofta på min roll som mamma och på min pedagogik. Men en sak är säker, jag gör mitt absolut bästa! Och något jag vet att jag lyckats med är att visa henne min kärlek. Hon VET att mamma älskar henne till månen och tillbaka hundramiljoner gånger om 💕 
 
Hela helgen har hon firats av massa fina människor som älskar henne. Jag är så glad över alla som finns i våra  liv. 
Novis med hennes absolut bästa vän Leah. I 4 år har de vart vänner och jag hoppas det blir många fler. 
 
Den här mamman är helt slut efter den här lediga helgen. Jag har inte vilat upp mig så att säga. Men det får man väl göra i graven? Men bristningsgränsen är nära nu. Skulle behöva tanka lite energi. Ladda upp mig. 
Puss på er! 

Löpning

 
 
Phu. Är som att börja om på nytt varje gång "jag tar tag i" löpningen igen. Är fortfarande smått förkyld men har ju vart det säkert 3 veckor nu så jag orkar inte bry mig. Nu tänker jag köra hårt igen. Så himla kul! Men jobbigt såklart! 
 
 
 

Ledsen

 
Det känns lite tungt just nu. Min son är arg och ledsen för att han upplever att jag jobbar hela tiden. Det märks så tydligt på hans humör och han uttrycker även det i talet. Min lilla söta Amadeus. Om du bara kunde förstå 💕 Även Krister saknar mig och tycker att jag jämt är på jobbet. Den här helgen skulle jag vara ledig men måste nu hoppa in några h extra pga sjukdom. Jag hade lovat Nova-Lee badhuset imorgon när lillebror  ska vara hos farmor och farfar. Verkar inte som att det blir något av det heller eftersom Amadeus inte hämtas förrän vid 12 och jag börjar 13. Hon kommer bli så ledsen och besviken :( känner mig som typ världens sämsta mamma. Försöker intala mig att pengarna är värt det. Kvalificerad övertid. Men fan... nä. Mina barn saknar mig och är ledsna. Och jag blir såklart också ledsen.