Nymålat

 
Min man är så duktig. Håller på att måla om hallen och det blir så jävla snyggt. Precis den grå nyansen som jag såg framför mig i huvudet. Nästa projekt får bli prinsessans rum som ska bli svagt rosa och därefter Amadeus rum som ska bli grått, ljusblått eller mörkare blått. Tänk att lite färg kan göra så mycket! 
 
Novis rum måste fixas till hennes födelsedag. Vi måste även hitta en ny säng. Hon önskar sig en loftsäng. Det får bli hennes presenter från oss. 
 
 

Det gör ont

Vissa dagar är jobbigare än andra. Idag är en sån dag. Idag vill jag ha min mamma. Min glada, spralliga och roliga mamma. 
Jag såg henne igår och det väckte så mycket känslor. Känslor jag trodde jag hade bearbetat. Känslor jag trodde jag hade kommit över. Jag hatar att det är såhär. Varför blev det såhär?  Varför kan inte jag få ha min mamma och mina barn ha sin mormor? 
 
 

Träning

Från och med nu kommer min blogg i första hand användas som en träningsdagbok för min egen del. Anledningen är att jag måste kunna gå tillbaka för att se min utveckling för att kunna motiveras. Från dess att jag gjorde min bröstop har jag gått upp massor. 8 kg. 6 kg är kvar än vilka jag måste gå ner. Men framförallt så mår jag ju bra av träning och personlig utveckling. 
 
Ikväll är det löpning som står på schemat och det är välbehövligt. Igår tryckte jag i mig alldeles för mycket av det goda! Dessutom går löpningen trögt nu för tiden. Anledningen är nog alla extra kilon samt en sommar utan träning ;P