Hur går det med Nova-Lees läggning?

Förresten! Måste ju uppdatera om Nova-Lees läggning. Hör och häpna, ikväll blev det inget skrik alls!!!! Vi började göra iordning för kvällen vid 19.15 med en dusch för lillskruttan, sen insmörjning, välling i vår säng & sen la vi henne i sin säng på sitt rum & sa det gamla vanliga "God natt och sov gott. Jag älskar dig. Vi ses imorgon. Hej då!" Sen gick vi och inte ett knyst sa hon. HELT tyst på en gång. Lilla skruttan är så duktig!! <3 Två kvällar med stenhård 5-minuters metod och resultatet blev det här?! HOPPLA!! Då är det fan värt att mamma hjärtat får krossas i ett par dagar av allt skrik, faktiskt. Jag säger inte att det har vart lätt, utan tvärtom har det gjort så jävla ont i hjärtat. Hennes skrik har inte liknat något annat jag tidigare hört, men nu känner hon sig återigen trygg vid lägning och det är ju det viktigaste av allt! Fina älskade prinsessan! <3(Bilden har ingenting med inlägget att göra. Men jag mår bra av den. Bästa bror ser så lycklig ut & Nova-Lee är ju alltid söt! Bästa morbror!)

Så jävla skönt!

Ikväll blev det 5 km:s spåret i Årbyskogen igen. Och nu fick jag springa hela och fan så skönt det var! :) Älsko klarade nästan 4 km löpning så jag är stolt över honom! Sist klarade han ju bara strax över 2 så det är en himla förbättring! På stadsmark har han sprungit max 3 km så det är jävligt bra gjort eftersom det är fan så mycket jobbigare i skogen med alla backar och terräng. Härligt som fan var det! Nästa gång ska jag nog försöka mig på en 7,5:a i skogen och på stadsmark får det bli en minst en 8 km:are. Innan sommaren är slut vill jag ha sprungit 1 mil på raken!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det lite grillat och film. Korvspett med en sallad! Mums!

Framsteg som fan!

Ikväll gick det ännu lite lättare att lägga Nova-Lee. Ca 15 minuter tog det. Framsteg som fan! Även idag har hon vart en riktigt glad liten busunge <3 Härligt att den "gamla goda" Nova-Lee är tillbaka (bortsett från vid nattning då, men det är ju också på bättringsvägen).

Jag moffar idag igen.
Både kakor, en bulle, godis & chips har slinkit ner. Vart fan tog motivationen vägen kan man fråga sig? Tur att träningsmotivationen sitter i iaf! Då går jag inte upp lika många kilon :P Från och med imorgon SKA jag sköta mig igen. Krister har LOVAT att hålla mig borta från allt sånt skit. Annars brukar det ju få vara jag som peppar honom, så det känns nog ganska bra för honom. (: Imorgon ska vi springa tillsammans i skogen igen, det ska bli kul som fan. Vi ska försöka oss på 5 km:s spåret igen! Tjohoooo! Egentligen skulle jag ha jobbat kväll imorgon, men bytte till dag då det annars bara skulle vara 4 med medicindeligering. Sen jobbar jag kväll på måndag istället! En KORT kväll, tjohoo!

Nej, nu ska jag käka korv med bröd & se på film. Hörs!