Uppdatering.

Jaha, då var gårdagen borta. Vi hade det skiiittrevligt. Vi åt först på perrongen, underbar mat & sällksap, sen gick vi vidare till Time Out & slutstationen blev Harrys :) När vi väl kom till Harrys så var vi inte längre så många, de flesta åkte hem innan dess, tyvärr. Men kul hade vi ändå! =) Bästis kom oxå ut & det är ju aldrig fel!
Efter Harrys var vi några stycken som gick över hem till oss, spelade gitarr & sjöng, samt fnittrande en del :)
Jag hoppas på fler repriser av kvällen!Jag har några bilder från igår, men med respekt för dem andra så sätter jag inte ut dem, eftersom jag inte frågat om det är ok.

Idag har gick jag upp ca 14, men slapp "fan jag har sovit bort hela dagen" ångesten, kan bero på att jag var lite bakfull & kände att jag förtjänade att sova ut! :p Vi la ju oss rent så sent/tidigt oxå.
Jag & Krister gick ner på stan & handlade någon sladd till honom & jag köpte lite grejer på apoteket, tandborstar, tuggummi & tandpinnar. Nu ska det börja skötas i käften :)
Efter det käkade vi Donken, MUMS! Med brist på saker att göra när vi väntade på pappa så provade vi glasögon, helt otroligt hur snygg Krister var i vissa, synd bara att han inte har dålig syn.
När pappa väl kom så åkte vi till Jysk & köpte en fåtöj som vi ska ha som datastol :D å sen till Underbara hem 6 köpte en alldeles för dyr tavla, men riktigt snygg är den!!! Helt otroligt fin faktiskt!Efter shoppandet åkte vi hem & jag sov, as usual :p
Nu ska vi snart betälla pizza :D Idag är en tjock-dag. Men det är OK när det är "dagen efter". Haha
Det var min dag hittils det.. Hur har du haft det?

- Kramar!

Efterfest.

Nu har jag städat... Inte sovrummet, men det får vara för Krister ligger & sover. Har inte damsugit heller för då vaknar ju han. Men det får duga, för tillfället iaf :)
Inatt blir det antagligen lite efterfest här, nice! Men då lär ju folk vara rätt så fulla så de inte märker av att jag fusk städat, haha! :p

Hm.. vi ska äta på perrongen ikväll, de hade inte någon speciellt rolig meny så jag tog pepparstek för 250 spänn! Hoppas fan det är värt det.. Mycket pengar tycker jag, iaf för nåt man egentligen inte skulle ha valt.
Jag undrar vart vi ska festa sen? Kanske blir Harrys. Hoppas på rätt mycket folk isf :) Fast vi blir ju iaf minst 20 st i vårat sällskap så då kommer ju festen igång :p
Bästis baby kanske ska sminka mig :) Jag hoppas det.. jag vet redan vad jag vill ha för färger isf :) Man känner sig alltid lika extra fin när hon har sminkat en! Såklart!

På fredag ska jag träna igen.. hoppas att träningsverken lagt sig till dess, det borde den ju ha gjort. Tänkte iaf prova på dans-passet då. Ingen aning om vad det är för slags dans, men all slags dans är nog kul! :) Jag längtar iaf.. det ska bli förbannat skönt att komma igång med tränandet igen, det var en superhärlig känsla redan efter passet i måndags :) Jag var helt slut men jag kände att kroppen var nöjd! Det känns även bra efteråt när mn har träningsverk för då vet man ju att träningen gav någonting.

nej, nu tappade jag lusten till det här.. jag vill hellre läsa andras bloggar! Haha!

Jämnlikhet, moral & identitet.

Åhåå, vi hade seminarium idag! Det var sjukt kul! =) Vi disskuterade människo frågor. Typ jämnlikhet, moral, identitet o.s.v. Det känns jätte bra nu! Som om jag valt rätt, det är ju sånt som intresserar mig.
På tisdag nästa vecka ska vi i gruppen ses & börja med vårat arbete. Jag ser fram emot det, det verkar som om alla i gruppen tycker om att diskutera, å det är ju alltid en fördel.

Ikväll blir det parteeey! Efterfesten hålls nog här hos mig! :) det beror på att det är så många från andra städer som kommer att vara med & de kommer inte hem på nåt vis. Men man får väl bevisa att man fortf är ung :p

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Köpte ju en blå tröj/klänning härom dagen.. men den sitter inte speciellt bra :( Men det kanske går att piffa till det på något sätt.. Äsh, vi får se.
Ska iaf bli riktigt roligt :)

Nu ska jag läsa lite bloggar! Sen städa lite.
- Kramar!