Illamående.

Nej, usch, nu mår jag illa igen. Jag måste nog uppsöka en läkare om det inte försvinner snart. Visserligen har det vart bättre i en vecka eller så, men nu verkar det som att det är påväg tillbaka igen. Jag Pallar Inte!
Jag tror att illamåendet beror på stress, men man vet ju aldrig. Det är ju bättre att vara helt på den säkra sidan. Förhoppningsvis så är illamåendet jag har nu bara tillfälligt, för jag vill inte gå till en läkare helt i onödan.

På tal om något helt annat så var P precis här och hämtade Gizmo. Han & T ska ha honom till imorgon eftersom jag ska träffa juridik gruppen imorgon och fortsätta med fältstudien. Jag vill inte lämna Gizmo hemma med Krister hela dagen eftersom Krister bara kommer att ligga & sova. Idag när juridikgruppen träffades så började vi äntligen att skriva på arbetet. Dock förstår vi inte riktigt hur vi ska få ihop 8 sidor, men det löser sig nog någonstans på vägen.

Nej, men fy fan vad dålig jag blivit på det här. Varför i helvete skulle ni vilja läsa om den här skiten?
Jag lägger ner.

Julbord.

Imorgon ska jag & baby på julbord med Kristers familj! :) Hans föräldrar bjuder oss varje år, så det har blivit lite av en tradition! Jag tycker om traditioner för det får mig att se fram emot. Jag kommer att klä mig i nya kläder från topp till tå då. Ny fin röd tröja, svarta leggings med "spännen" på hela sidorna & så svarta nya high heels. Dessutom ett nytt diadem! :) Jag älskar nya kläder som får mig att känna mig snygg. Jag känner på mig att morgondagen kommer att bli bra! :)

Dock är jag jävligt rädd för att gå upp i vikt igen. Jag moffade som en tok igår & kommer att göra imorgon också. Dessutom tränar jag ju så lite nu. Men vad fan.. jag har ju storlek xs så vad fan oroar jag mig för? Att jag ska gå upp till M på bara några dagar? Skulle nog inte tro det. Haha.

Nu ska jag äta vindruvor & clementiner och bara njuta av att ha min lilla familj samlad <3

Puss!

Det var härligt!

Jeihoo. Jag har precis vart och tränat och jag ångrar det inte en sekund. Det var skit roligt idag. Visst var det lite jobbigt, men riktigt jävla roligt! Därför har jag bestämt att jag nog ska träna både torsdag & fredag. Helgen får bli träningsfri! Då ska jag bara äta en jävla massa och njuta av att jag lever! :)


(bild tagen precis nyss, fortfarande svettig och äcklig)

Nu måste jag börja göra mig ordning för jobbet. Börjar klockan fyra och jobbar till halv fyra. Imorgon jobbar jag däremot heldag, 7-16! Usch. Men som sagt, jag står ut så länge jag får pengar! :P Den här måndaden blir det både klippning, slingning & shopping! I NEED!