Gravid vecka 17

Ny vecka igen. Den senaste veckan gick fort! Är väl ungefär som tidigare nu. Dock blir humöret sämre och sämre. Ibland blir jag irriterad bara av att titta på krister men jag försöker bita ihop 🙈 jag tror inte riktigt krister tror på mig när jag säger att jag inte kan rå för mitt beteende utan han tycker nog att jag skyller ifrån mig på hormoner. Men det är väl svårt att förstå när man själv aldrig fått känna av det. 
Tröttheten har blivit värre också. Kanske skulle behöva extra järn?  Är 3-4 veckor kvar till jag ska träffa barnmorskan så får stå ut. Har vart rätt mycket på jobbet så kan ju vara det som gör mig trött också. Men det är kul samtidigt 😊 
2 veckor och 2 dagar till rul! Gud vad vi längtar 💜 Men först lite semester! Vi åker till Turkiet på torsdag morgon 😃 ska bli så härligt med sol och bad. Får se hur det går med mina svettningar! Tur det finns pool och hav. 
Känner fortfarande endast lite sprattel i magen och inte speciellt ofta. Längtar SÅ tills det blir riktiga buffar och sparkar. 
 
 
Nu börjar jag verkligen växa. Överallt. Vågar inte ens ställa mig på vågen! Har en känsla av att det är en flicka i magen. Tycker magen är helt annorlunda från när jag väntade A. Men å andra sidan vägde jag 10 kg mindre med honom från start så kan ju vara det med. Skulle vara kul att kunna se på RUL vad det är för kön. Det spelar ju ingen roll egentligen, så länge bebis är frisk. Men måste erkänna att jag är så sugen på att köpa söta klänningar. 
 
 
Råkade köpa det här urgulliga setet idag. Har spanat på det ett tag men krister har velat vänta till efter rul. Men jag kunde inte låta bli 😍 allt känns så mycket mer verkligt när jag får köpa! 
Alltså, på riktigt, föreställ er en liten bebis i det här setet! MIN bebis 😍😍😍 jag orkar inte vad gulligt! 
 
Vi hörs! I vecka 18 antagligen  💜

Gravid vecka 16

Det här med veckorna är så konstigt. Å ena sidan går varje vecka så långsamt men å andra sidan så är det bara ca 3 veckor kvar till rul. Och fyra veckor till vecka 20! 
Jag har ingenting nytt att säga den här veckan. Idag hade jag växtvärk i livmodern och det har jag inte haft på ett tag. Vågen vågar jag inte ställa mig på för jag har ätit så mycket skit sen i fredags. Jag kan lägga på mig flera kg på bara några dagar för jag har lätt att samla på mig vätska, ännu lättare nu. Och humöret blir bara värre 🙈 igår ballade jag ur på krister för att han var trött efter att ha fått sovmorgon till 10. Barnen höll inte med mig om att pappa var tjurig utan att det var jag som var tjurig och då bröt jag ihop och storböla,  kunde inte sluta 😂😂😂 Tröttare än vanligt är jag. Men kan bero på en tuff vecka förra veckan. 
 
 
 
 
Jag hoppas jag fortsätter hålla mitt mående som nu ungefär. Har så mycket spännande på jobbet. Intradagar i Stockholm,  öppet hus, utbildning av nya gruppledare i Skåne (3+2 dagar) osv osv. Nu kan jag säga att allt sätter igång på riktigt. Vi har så mycket uppdrag nu. Himla kul! Men lite panik också! Känner inte att jag har full koll på allt 🙈 är så virrig!

Gravid vecka 15

Idag går vi in i vecka 15, sköldis och jag. Andra trimestern, redan? Det har gått så fort, samtidigt som det gått långsamt. Ikväll har jag ischias/foglossning. Kanske beror på att jag gått 20000 steg? ;) 
 
Jag tror jag känner lillskrutt i magen. Det fladdrar till ibland 😍 längtar till det blir riktiga sparkar så jag kan vara säker. Och oj vad jag längtar till ultraljudet. Vill verkligen veta om allt ser bra ut. Så himla härligt att få se det lilla livet röra på sig också 💖
 
Viktuppgången har stannat av, har till och med gått ner lite. Men ligger ändå på stadiga plus 4 kg ;) Sockersuget har lagt sig massor. Åt lite gott i lördags, men inga större mängder. Däremot är jag hungrig ofta. Och är sugen på mat hela tiden. Ganska bra mat dock förutom alla såser ;) typ köttbullar, potatis och brunsås, 😋!  Idag blev det torsk, potatismos och citronsås i ugn. Igår kasslergratäng (med potatis och äpple). Skulle kunna äta potatis jämt! 
 
2.5 veckor kvar tills vi åker till Turkiet.  Ska bli så härligt 💖🐳🐚🌞 hoppas jag klarar av värmen någorlunda trots mina svettningar 😂
 Skönt att slippa laga mat och städa 👍👍👍 och härligt nu när barnen är lite större och säkert vill roa sig lite själva på barnklubb 😎😎😎😎