Gravid vecka 17

Ny vecka igen. Den senaste veckan gick fort! Är väl ungefär som tidigare nu. Dock blir humöret sämre och sämre. Ibland blir jag irriterad bara av att titta på krister men jag försöker bita ihop 🙈 jag tror inte riktigt krister tror på mig när jag säger att jag inte kan rå för mitt beteende utan han tycker nog att jag skyller ifrån mig på hormoner. Men det är väl svårt att förstå när man själv aldrig fått känna av det. 
Tröttheten har blivit värre också. Kanske skulle behöva extra järn?  Är 3-4 veckor kvar till jag ska träffa barnmorskan så får stå ut. Har vart rätt mycket på jobbet så kan ju vara det som gör mig trött också. Men det är kul samtidigt 😊 
2 veckor och 2 dagar till rul! Gud vad vi längtar 💜 Men först lite semester! Vi åker till Turkiet på torsdag morgon 😃 ska bli så härligt med sol och bad. Får se hur det går med mina svettningar! Tur det finns pool och hav. 
Känner fortfarande endast lite sprattel i magen och inte speciellt ofta. Längtar SÅ tills det blir riktiga buffar och sparkar. 
 
 
Nu börjar jag verkligen växa. Överallt. Vågar inte ens ställa mig på vågen! Har en känsla av att det är en flicka i magen. Tycker magen är helt annorlunda från när jag väntade A. Men å andra sidan vägde jag 10 kg mindre med honom från start så kan ju vara det med. Skulle vara kul att kunna se på RUL vad det är för kön. Det spelar ju ingen roll egentligen, så länge bebis är frisk. Men måste erkänna att jag är så sugen på att köpa söta klänningar. 
 
 
Råkade köpa det här urgulliga setet idag. Har spanat på det ett tag men krister har velat vänta till efter rul. Men jag kunde inte låta bli 😍 allt känns så mycket mer verkligt när jag får köpa! 
Alltså, på riktigt, föreställ er en liten bebis i det här setet! MIN bebis 😍😍😍 jag orkar inte vad gulligt! 
 
Vi hörs! I vecka 18 antagligen  💜