Svar på tal.

HAHAHAHAHAHAHAHA! Jag blir fan full i skratt av de fega anonyma jävlarna som kommenterar min blogg. Hur kan man vara så rädd & osäker på sig själv att man måste kommentera utan att våga stå för det? Hade det inte vart fan så mycket roligare även för ER om det kunde bli en disskusion istället?

Men för att svara på era påståenden:

1. Ja, jag räknar points till och från och det tycker min BARNMORSKA bara är bra eftersom jag då får i mig en varierad kost! Men bantar jag för det?! JAG HAR GÅTT UPP 6-7 kg fram till idag vilket är normalt! Om du skulle läsa min blogg ordentligt så skulle du veta det. Jag är på god väg att bli den feta kossa som du vill att jag ska bli! :D Sen måste jag ju säga att det är himla sorligt att du har ett så tråkigt liv att du hinner med att önska andra människor sådant istället för att ta hand om dig själv. Jag antar att du är en riktigt bitter fettis som inte kan ta tag i saken & därför måste påpeka mitt leverne eftersom du är avundsjuk.

2. Varför jag är tillsammans med honom? Ja antagligen för att jag älskar honom trots hans brister. Jag har också brister, säkert fler än honom. Men det är inte det mina hormoner stör sig på! Och om du skulle läsa resten av mina komentarer så skulle du se att mina tankar & känslor trots allt är ganska normala.

Godisråtta.

När jag är ledsen, eller mindre glad så blir jag en riktig godisråtta. Man skulle kunna säga att jag är en riktig tröstätare. Jag kan äta, äta, äta, utan att jag känner att det får vara nog. Det värsta av allt är att jag inte bryr mig heller. Jag bara fortsätter att äta, äta, äta.

Jag kommer att vara en tjockis efter den här helgen. En tjock gravid ledsen ångefylld kvinna.
Folkelina däremot lär ju bli piggare än någonsin av sockerkicken <3

Lyx att få sängen bäddad!

God morgon!
Jag sitter hos mamma och har precis ätit frukost och druckit en kopp kaffe som mamma SERVERAT mig! Det är lyx tycker jag. Att mamma dessutom bäddade iordning i soffan åt mig igår kändes som ännu mera lyx. Sådant som man tog för givet en dag ser man som lyx en annan dag, det är roligt. Även om det här bara var små saker så kändes den lilla avlastningen guldvärd. Jag kunde släppa på någonting och låta någon annan ta över!

Tänk om ens karl kunde göra något sådant, någon dag? Kanske plocka bort disk när man är på jobbet? Boka en tvätt tid? Bädda sängen? Bara någonting. Någon sak av alla saker som behöver göras.

Men det blir nog inte så, inte så länge jag inte kan ta den diskussionen utan att bli förbannad. Det är bara att bita ihop & göra det själv & sen njuta när man får kaffe serverat åt sig av någon annan! :)