yees!!

Någonting hände! Helt plötsligt så har jag massor med träningsglädje! Så jävla roligt! Käkar bra också! Var jätte länge sen som jag riktigt kände längtan till att träna. Kände glädje liksom. Men nu från ingenstans känner jag att jag vill komma i mitt livs bästa form. Hoppas det håller i sig! 
 
Har tränat 3 dagar på raken nu med mycket fokus på rumpa, ben och mage. Imorgon får det bli en vilodag med bara promenad. Om snön håller sig borta ska jag försöka ta mig ut på en löprunda senare i veckan. Det känner jag inte jätte mycket motivation inför men måste ändå prova hur det känns! Ska ju springa å varvet med pappa i sommar så jag måste komma igång. 
 
 

Säger upp mig

Idag är en sån där dag då jag bara vill säga upp mig från allting. Det har vart ett par jobbiga månader för mig och nu när jag är sjuk (och hemma från jobb) och bara vill ta det lugnt för en gångs skull och inte får det, då kommer psykbrytet. Ungarna är skitjobbiga. Trotsiga och jävliga. Jag har ingen ork. Det värsta med att vara förälder är bristen på att få göra ingenting, att få vila upp sig när det behövs. Nej, istället ska man städa, laga mat, leka, handla, vara rolig osv osv. Men nää. Idag skiter jag i allt. Har lagt mig i sovrummet och sagt till hela familjen att jag SKA vara själv hela dagen. 
 
Hur fan gör alla andra för att orka? 
 
 
 

gifta 8 månader

Idag har jag vart fru i 8 månader. Man skulle ju kanske tänka sig att tiden har vart underbar. Men faktiskt så har de här månaderna vart de mest turbulenta i vårt förhållande. Men det som inte dödar stärker 😘