Today is the day.

Idag är det dags för huvudstaden & J :) Vet inte om jag ska ta min vårjacka eller inte? Men jag gör nog det faktiskt, kan ju ha en kofta under. Jag ska iaf ta tolv tåget så att jag är framme vid 1, vi ska äta kl 14. J ska bjuda mig på lunch =) Det är ju alltid trevligt att bli bjuden, Gratis är gott :P Undrar vad vi ska göra sen? Nåja, vi får nog kul iaf. et brukar vi ha.

Har inet tid för det här nu.
Jag tar kort & sätter ut här sen :)

Puss på er!

Läsning..

Jag läser för fullt idag. Jag hade tänkt att läsa ut den första boken idag. Det är inte så många sidor. Läraren har skrivit ut vilka delar av boken vi ska läsa & jag har redan läst en del. Så håller jag på som nu så lyckas jag läsa allt idag & då kan jag börja med den engelska boken imorgon på tåget till sthlm. Det skulle behövas. Det lär ju ta ett tag att läsa den engelska då jag är ganska så världelös på det.

Jag ser fram emot imorgon, som fan! =) Det ska bli kul som fan att träffa J igen. Det var ju så himla länge sen. Jag tror det är typ 2 år sen? J är en människa som alltid kommer att vara mig nära på något sätt även om vi inte ses speciellt ofta, eller pratar i telefon speciellt ofta. Det är något visst med henne, som man fastnar för :) Iaf så tror jag att det kommer att bli en lyckad dag imorgon. Hoppas på sol oxå så blir nog dagen ännu bättre!

Jag ska nog till mami ikväll efter att bästis vart här så att Krister & hans bror kan umgås ifred. Kanske köper med en pizza dit så att jag & mamma har något att mumsa på. Hon ramlade ute igår när hon "snubblade" på Cazzies koppel så hon behöver lite tröst & fet mat! :P

Ska kolla tåg nu så jag vet när jag ska upp imorn.
Puss på er!

Kom hem älskling!

Jag vill att baby kommer hem & att vi bokar en resa på en gång & bara drar! Vart som helst där det är varmt & där vi bara får en massa  tid för varandra.
Jag vill vara fast i den där käsnlan när allt som existerar  är vi.  Vi två mot världen!

image130