Sådär liten?!

Tänk att hon har vart sådär liten, vår lilla (stora!) skatt! <3 
Om ca 23 veckor är vi där igen, men en till liten underbaring! Som vi längtar..

Underbart väder!

Man kan ju inte tro att det är mindre än 1 månad kvar till julafton när det är sånt här väder. Hade det inte vart för blåsten så hade det ju nästan vart vårväder!! Jag klagar inte. Jag hatar kyla! Iaf så tog vi en 50 minuters promenad nyss och utöver det stannde vi till på en lekpark en stund. Nova-Lee tycker det roligaste är att få springa runt och utforska. Men en stund vill hon gunga & åka rutchkana.
Världens goaste unge!! Och en sliten mamma med oborstat hår ;)

lillskrutt.

Skruttan ville inte alls sova inatt. Inte så att hon skrek eller sådär utan mest gnällde och bökade, kunde inte komma till ro. I flera timmar höll hon på så. Tillslut somnade hon om inne hos oss, mellan sin mamma & pappa <3 Vaknde inte förrän 9.40 igen! Så trots en jobbig natt så känner jag mig utvilad. 

Vi har nyligen fått i oss frukost jag & lillan och snart tänkte vi ta oss ut i det fina vädret. Blir nog både en långpromenad och lite lek i någon park. Egentligen vore det bästa att låta bli lekparken med tanke på min foglossning, men jag måste ju tänka på lillfisen också. Får se om vinden är alldeles för stark för då låter vi bli parken. Vill inte riskera att något blåser sönder :P
(Sötskruttan imorse)