Jag känner dig.

Det är helt sjukt hur tydligt jag har kunnat känna Amadeus ikväll. Först kände jag antingen armen eller benet och alldeles nyligen kände jag foten. Sådär tydligt så att jag nästan kunnat greppa tag. Som i mina drömmar! Jag upplevde aldrig detta med Nova-Lee i magen, så det är någonting alldeles nytt och jätte jätte fantastiskt! <3 Tänk att han är så nära mig, men ändå så långt bort. Han bor inuti mig.. men utan att jag kan röra vid honom. Ock ikväll.. då kunde jag nästan det. Min fina lilla son! Du är redan så älskad.
Samtidigt som jag vill att veckorna ska rusa förbi så att jag får sniffa på dig så vill jag vara gravid lite till. Bara jag får uppleva fler dagar med den här möjligheten. Möjligheten att verkligen känna livet i min mage. Det är så underbart! Tänk att min kropp bär ett barn. En människa. Ett liv. Min kropp bär dig.Bildkälla.


Hur går det?

Ni är säkert många som undrar hur det går för Nova-Lee i sin nya säng. Det går över förväntan faktiskt! :) Hon vet att det är där hon ska sova och visar inga som helst tendenser till att känna sig otrygg. Inatt sov hon lite oroligt men det var för att hon var hungrig. Hon gnällde till flera gånger, jag gick in och hon slocknade på en gång. Tills hon bestämde sig för att kliva upp & gå till dörren, banka och ropa "pappaaaaa, papppaaaa" (numer kallar  hon både mig & älsko för pappa, även Gizmo, haha). Jag lyfte upp henne och frågade "Vill du sova med mamma?" och till svar fick jag "jaaa!". Väl i vår säng fortsatte "gnällandet" och hon satte sig upp flera gånger och sa "mmm". Tillslut frågade jag om hon var hungrig och fick då en överlycklig unge. Det var bara att gå upp och göra välling och efter det somnade skruttan om i sin säng utan problem. Imorse vaknade jag av klockan, men strax efteråt hörde jag lite ljud. Trodde det var älsk som kommit hem, men när jag öppnade dörren till Nova-Lees rum stod hon och grävde i lådor och var överlycklig :) Söta underbara unge!! <3 Hoppas det fortsätter såhär bra nu! Fast utan hungers uppvak. Det tar visst på energin att vara på dagis, för hon käkade som en häst hela dagen igår, haha. :)

(En liten del av det halvstökiga rummet)