Pluggtorka.

Jag har fan pluggtorka för tillfället. Det skulle vara skönt att få resultatet av forskningsmetod tentan & få G på den, då skulle nog motivationen komma tillbaka igen. Det brukar den göra. Jag har läst idag men behöver läsa ett kapitel till. Jag har inte läst noggrant heller.. hoppat över vissa grejer & så. Min hjärna är inte alls med. Men det känns nog bättre imorgon efter föreläsningen.
Jag & bästis skulle ha simmat idag men det vart inte av. Förhoppningsvis är hon bättre i armen imorgon för då ska vi simma aftonsim. Det verkar mysigt :) Jag har iaf tagit en långpromenad med Jussi idag (hunden) så lite motion har jag ju iaf fått.
Ska sitta kvar i skolan efter föreläsningen imorn & plugga lite med T. Känns som att det behövs iom att jag åker på Torsdag. Måste även söka kurser inför nästa termin. Hälsopsykologi blir mitt första alternativ. Det verkar intressant :)
Packa ska jag nog börja med ikväll så att det är gjort.

Nej, men nu ska nog baby sitta här en stund innan han måste dra.
Puss hej.

Vilken sötnos.

Den hör sötnosen är vi hundvakt åt just nu.
Han är kvar till imorgon kväll. Han kom i lördags. Jag vill ha honom längre. Myskille! <3

Tips?

Som ni kanske har märkt så har jag lagt bloggen lite åt sida nu. Jag har varken tid eller lust med den just nu. Men jag känner mig själv & jag vet att jag snart är igång igen. Det har vart mycket med skolan nu & det lär iof inte lugna sig än på ett tag. Men jag har ingen ork till både plugg & blogg samt allt annat runt omkring. Men ni får gärna komma med tips om vad ni vill att jag ska blogga om, kanske skulle det göra det lättare för mig.
Jag åker iaf till Kreta, igen, på torsdag & förhoppningsvis är jag uppvilad igen när jag kommer hem sen.

Som jag sa, kom gärna med tips så blir det lättare för mig.

Puss på er.